Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch η σειρά Secret Files

*
Η Deep Silver ανακοίνωσε ότι όλα τα κεφάλαια τη σειράς Secret Files, πρόκειται να κυκλοφορήσουν για Nintendo Switch. Η αρχή θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου 2018, οπότε το Secret Files: Tunguska, θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω του eShop της υβριδικής κονσόλας. Σύμφωνα με το σενάριο, όταν ο Vladimir Kalenkow, ένας υψηλόβαθμος επιστήμονας που μελετάει την ανεξήγητη καταστροφή της Tunguska το 1908, εξαφανίζεται, η κόρη του Nina και ο βοηθός του Max, μπλέκουν σε μια διεθνή συνομωσία με ανεξέλεγτες διαστάσεις. Κυνηγημένοι από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας και το παρακράτος, οι δυο τους θα πρέπει να λύσουν μια σειρά από μυστήρια σε Γερμανία, Ρωσία, Κούβα, Κίνα και Ανταρκτική. Όμως όσο πιο κοντά έρχονται στην αλήθεια, τόσο περισσότερο κινδυνεύει η ζωή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*